Nieuws

Heeft u nieuws dat wellicht ook voor andere MBT behandelaren interessant is dan kunt u dit melden bij het Register. Denk bijvoorbeeld aan publicaties of een onderzoeksproject dat start. Meer informatie over het plaatsingsbeleid vindt u hier.

 

Oproepen

Alle bij het register ingeschreven MBT behandelaren kunnen op deze plek een oproep plaatsen, bijvoorbeeld wanneer zij op zoek zijn naar een MBT intervisiegroep. NB op dit moment is het niet mogelijk oproepen te plaatsen met commerciële doeleinden waaronder ook vacatures.

 

Plaatsen van berichten

Stuur een e-mail naar info@register-mbt.nl met in het onderwerp duidelijk vermeld Nieuwsbericht of Oproep. Lever in de e-mail de tekst aan die u graag geplaatst zou zien (denk daarbij aan de gewenste contactgegevens bij oproepen of een link naar de plek waar meer informatie te vinden is bij een nieuwsbericht). Wanneer uw bericht voldoet aan de voorwaarden voor plaatsing zal deze, na controle, op de website geplaatst worden.

 

Disclaimer

Het Register MBT kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie in nieuwsberichten en/of oproepen van derden.

 

Nieuwsberichten

Oproepen

NIEUW: Overgangsregeling MBT Systeemtherapeut

Nu ook de MBT Systeemtherapeuten zich kunnen registreren is er tot 31 december 2023 een overgangsregeling van kracht voor alle reeds ingeschreven MBT behandelaren die daar gebruik van willen maken.

Nieuwe kwalificatie-eisen

Naar aanleiding van de nieuw uitgebrachte ‘Adherence and Competence Scale’ zijn ook de kwalificatie-eisen en competenties van de verschillende MBT registraties aangepast zodat ze aansluiten bij deze recente ontwikkelingen van het AFC.

Jouw oproep straks hier?

Op zoek naar een intervisiegroep MBT of op zoek naar die ene collega met specifieke MBT kennis? Ook jouw oproep kan straks op deze plek staan! Check de voorwaarden voor het plaatsen van berichten en stuur je oproep naar: info@register-mbt.nl